Platstrippen / ventilatieprofielen

Met onze platstrip weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit

Leverbaar in de meest uiteenlopende varianten en voorzien van de afwerking die uw voorkeur geniet. CF kunststofprofielen lever naast de standaard recht toe recht aan platstrip, ook een platstrip met afgeronde hoeken en een platstrip voorzien van foamtape. Naast onze verschillende varianten van de platstrip, bieden wij diverse ventilatieprofielen aan. Het betreft dan zowel rechte- als hoekprofielen, die zijn voorzien van een raster of andere ventilatie.

De platstrip is als product erg breed toepasbaar

Dit product wordt voornamelijk gebruikt voor de afwerking van verschillende soorten materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het afwerken van naden. We gebruiken enkel hoogstaand kunststof (denk bijvoorbeeld aan PVC, ABS of PP), om duurzame en vooral stevige producten af te kunnen leveren. De platstrip kan in diverse maatvoeringen en kleurstellingen worden geleverd, waarbij wij altijd garant staan voor een tijdige bezorging.

Wij leveren meer dan alleen een platstrip

Wie concurrerend wil zijn, moet innoveren. Dat is een visie die diep verankerd zit in onze bedrijfsvoering. In de afgelopen 30 jaar zijn we uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende spelers in de branche, met naast onze landgenoten klanten in Duitsland, België en Luxemburg. De sneeuwbal heeft aardig doorgerold. Eind jaren 80 is CF kunststofprofielen begonnen als kleine handelsmaatschappij in Gramsbergen. Enkele jaren later werd het duidelijk dat om te groeien we een eigen productie op poten moesten zetten, een grote stap. Inmiddels beslaat onze productie zo’n 20.000 vierkante meter, waar een slordige 140 man zorg draagt voor een productie die jaarlijks 60 miljoen meter aan profielen fabriceert. We werken met top notch apparatuur en beschikken over zo’n 2000 voorgeprogrammeerde ontwerpen om onze klanten altijd een passende oplossing te kunnen bieden.

Kom eens langs

Wilt u met eigen ogen ervaren wat ons tot zo’n bijzondere organisatie maakt? Wij verwelkomen u graag bij ons op kantoor om nader toe te lichten, wat ons zo uniek en succesvol maakt. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen. Onze medewerkers staan u met alle plezier te woord.

Neem direct contact op
CF Kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]
Goederen ontvangen en uitgeven:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn CF kunststofprofielen Youtube CF kunststofprofielen Facebook