• 21.000 m2 productie- en voorraadhallen
  • 38 moderne extrusielijnen
  • Eigen volwaardig matrijsmakerij
  • Productie 60 miljoen meter per jaar

Technische profielen

Gereedschapsmakerij CF

Eigen gereedschapmakerij met snelle levertijden van 4-5 weken

In het constructiebureau wordt met behulp van de nieuwste CAD-CAM systemen (SolidWorks) werktekeningen en programmatuur gemaakt voor de gereedschapmakerij. In deze uitstekend geoutilleerde gereedschapmakerij wordt door specialisten met behulp van
moderne CNC-gestuurde machines hoogwaardige matrijzen en kalibers vervaardigd. Ervaring en vakmanschap bepalen in hoge mate de kwaliteit van uw kunststof profiel. Na uw goedkeuring kan de echte productie starten.

Uw specialist in technische profielen

Het ontwikkelen van klantspecifieke profielen maakt een belangrijk deel uit van onze organisatie. Samenwerking is de sleutel als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe producten. Immers, u weet het beste wat de toepassing en de functie van het profiel zal zijn. 

Wij bieden u meer dan 50 jaar ervaring in de productie van technische profielen, zowel in hard en zacht kunststof, maar ook als co- en tri-extrusie. Graag helpen wij u met de juiste materiaalkeuze, modellering of nabewerking van het profiel.  

Matrijzen CF
Eindproduct CF

Van kunststof profiel naar compleet eindproduct

Ons ultra moderne machinepark in combinatie met kundige medewerkers, staat garant voor kwaliteitsproducten en een concurrerende prijsstelling. De huidige markt vraagt steeds meer om een compleet product dat inzetbaar is voor de montage en/of afwerking. Wij beschikken daarom ook over diverse mogelijkheden om het basis kunststof profiel op te waarderen d.m.v. een specifieke nabewerking.

Enkele voorbeelden : aanbrengen van diverse zelfklevende tapes ; barcodestickers aanbrengen ; boorgaten ; stansen ; ommantelen met renolitfolie of hotstampfolie ; beschermfolie aanbrengen ; opdrukken van tekst of bedrijfslogo middels inktjetprinters ; op maat zagen of knippen.

De kunst van perfectie
Van klantspecifieke profielen tot standaard profielen uit voorraad.
Vanaf uw vraagstuk tot het op voorraad houden, beheren en leveren van het profiel, wij doen het.