• Matrijs
 • Technische profielen
 • Voorraad profielen
 • Outdoor profielen

Teamlead ICT (full-time)

CF Kunststofprofielen groeit hard. Ook op ICT gebied worden stappen gezet. De afgelopen periode zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van datakwaliteit en ICT, maar er zijn nog veel meer ambities. Het gehele ICT landschap wordt vernieuwd. Denkend vanuit de processen in de organisatie dienen zowel de SQL-server databases als de Front-ends opnieuw  ontworpen en ingericht te worden. Daarnaast zijn er diverse projecten om mee aan de slag te gaan. Kern is om behoeften vanuit de business te vertalen naar de applicatie. Jij speelt hierin een belangrijke rol en ontwikkelt de afdeling tot een volwassen ICT afdeling.

Business
Jij vertaalt vragen vanuit de organisatie naar concrete IT business cases. Van de nieuw binnenkomende vraagstukken schat je, samen met het team, de impact in. Deze bespreek je met de stuurgroep en/of het MT om de juiste prioritering te bepalen.  Vervolgens stel je de requirements, budget, doorlooptijd, scope en deliverables vast en maakt de vertaling naar functionele beschrijvingen, opdrachten en specificaties voor het team.

Door jouw technisch inhoudelijke kennis weet je hoe systemen en applicaties werken, kun je inhoudelijk sparren en ben je in staat te anticiperen op mogelijke knelpunten.

IT team aansturen
Jij stuurt de afdeling aan en ontwikkelt deze tot een volwassen afdeling. De afdeling bestaat nu uit 2 medewerkers, jij bouwt het team verder uit en trekt de juiste expertise aan.

In de dagelijkse aansturing behoud je overzicht, verdeel je het werk en stel je prioriteiten Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de backlog items (RFC’s, tickets, user stories en bugs/incidenten). Je zorgt voor duidelijke omschrijvingen en verdeelt deze onder de teamleden. Zelf werk je mee waar nodig. Ook leid je de wekelijkse teammeetings en initieer je goede project- en overlegstructuren om samenwerking te bevorderen.

Je bent in staat om een project aan te sturen en om tijdig en binnen de afgesproken kaders te leveren. Naderhand zorg je voor een goede overdracht en borging binnen de organisatie.

Wat vragen wij?

 • In jouw opleiding en/of werkervaring vinden we een combinatie van software ontwikkeling en bedrijfskundige vraagstukken.
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring in het leiden van een ICT-afdeling of ICT-projecten.
 • Je beschikt over actuele, brede ICT kennis. Specifiek heb je kennis op het gebied van T-SQL, SQL database ontwerp en kunt overweg met dashboarding tools als Power BI en SSRS.
 • Gramsbergen is voor jou goed bereikbaar.

Wie ben jij?

Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en een gestructureerde manier van denken en werken. Je hebt een innovatieve geest en bent graag oplossingsgericht bezig met het optimaliseren van processen en systemen. Hierbij kom je gevraagd en ongevraagd met ideeën en oplossingen. Je bent in staat met het team tot oplossingen te komen, deze te kanaliseren naar werkbare ideeën binnen de processen van CF Kunststofprofielen.

 • Naast het ontwikkelen van een professionele IT-afdeling, vind je het leuk om zelf ook mee te werken aan belangrijke projecten.
 • Je bent in staat over afdelingen heen te kijken en het grote geheel te zien, waarbij je snel ziet waar processen beter of slimmer kunnen. Vervolgens maak je de vertaling naar functionele beschrijvingen. Doordat je kunt denken als developer, zie je snel de technische (on)mogelijkheden binnen een applicatie.
 • Door jouw goede communicatieve vaardigheden kun je omgaan met uiteenlopende menstypes. Vanuit een natuurlijk overwicht krijg je zaken gedaan, zowel intern als extern.

Heb jij “onmeunig” veel zin om onderdeel uit te maken van onze trotse en informele organisatie? Neem contact met ons op, laat weten wat je te bieden hebt en stuur een mail, voorzien van CV aan [email protected]

Neem direct contact op
CF kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]
Goederen ontvangen en uitgeven:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn CF kunststofprofielen Youtube CF kunststofprofielen Facebook