• Matrijs
  • Technische profielen
  • Voorraad profielen
  • Outdoor profielen

Business Analist (full-time)

CF Kunststofprofielen groeit hard. Ook op ICT gebied worden stappen gezet. De afgelopen periode zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van datakwaliteit en ICT, maar er zijn nog veel meer ambities. Het gehele ICT landschap wordt vernieuwd. Denkend vanuit de processen in de organisatie dienen zowel de SQL-server databases als de Front-ends opnieuw ontworpen en ingericht te worden. Daarnaast zijn er diverse projecten om mee aan de slag te gaan. Kern is om behoeften vanuit de business te vertalen naar de applicatie.

Ontwikkelen
Jij bent met jouw collega’s verantwoordelijk voor zowel de architectuur van de database als procesoptimalisatie en data conversie. Daarnaast bouw je mee aan de front-ends en rapportages.

Op basis van functionele beschrijvingen, opdrachten en specificaties vertaal jij vragen uit de organisatie naar de applicatie. Er wordt momenteel nog gewerkt met een eigen gebouwde maatwerkapplicatie met als front-end MS Access. Je werkt nauw samen met de front-end ontwikkelaar die veel kennis heeft van MS Access. In de toekomst zal wellicht een ander front-end worden gekozen. Je wordt uitgenodigd hierin mee te denken.

Data
Ook denk je mee over strategische vraagstukken en vertaal je deze naar bruikbare managementrapportages. Hierbij structureer je data, maak je deze inzichtelijk en denk je mee over integratie binnen de processen. Je werkt hierbij met dashboarding tools als Power BI en SSRS.

Kortom, een brede rol waarin je je kunt ontwikkelen en waarbij je zelf ook nieuwe methodieken kunt aandragen en proberen.

Wat vragen wij?

  • In jouw opleiding en/of werkervaring vinden we een combinatie van software ontwikkeling en bedrijfskundige vraagstukken.
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Je beschikt over actuele, brede ICT kennis. Specifiek heb je kennis op het gebied van T-SQL, SQL database ontwerp en kun je overweg met dashboarding tools als Power BI en SSRS.
  • Gramsbergen is voor jou goed bereikbaar.

Wie ben jij?

Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen en een gestructureerde manier van denken en werken. Je hebt een innovatieve geest en bent graag oplossingsgericht bezig met het optimaliseren van processen en systemen. Hierbij kom je gevraagd en ongevraagd met ideeën en oplossingen. Je bent in staat met het team tot oplossingen te komen, deze te kanaliseren naar werkbare ideeën binnen de processen van CF Kunststofprofielen.

Je bent in staat over afdelingen heen te kijken en het grote geheel te zien, waarbij je snel ziet waar processen beter of slimmer kunnen. Hierbij zie je snel de technische (on)mogelijkheden binnen een applicatie.

Door jouw goede communicatieve vaardigheden kun je omgaan met uiteenlopende menstypes. Je vindt het prettig om de vrijheid te hebben zelf mee te denken over nieuwe methoden en deze te proberen.

Heb jij “onmeunig” veel zin om onderdeel uit te maken van onze trotse en informele organisatie? Neem contact met ons op, laat weten wat je te bieden hebt en stuur een mail, voorzien van CV aan [email protected]

 

Neem direct contact op
CF kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]
Goederen ontvangen en uitgeven:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn CF kunststofprofielen Youtube CF kunststofprofielen Facebook