• Matrijs
  • Technische profielen
  • Voorraad profielen
  • Outdoor profielen

Voor het kopen van PP profielen ben u op het juiste adres beland. Bij CF kunststofprofielen hebben we namelijk al zo’n vijftig jaar ervaring in de branche. Wij kunnen u dus als geen ander adviseren in wat u nodig heeft. We hebben een grote voorraad van profielen en maken ook profielen op maat.

Contact opnemen

Wat zijn de eigenschappen van PP?

PP is de afkorting van polypropyleen. Dit materiaal heeft een heel laag gewicht en is goed bestand tegen chemische stoffen. PP is heel makkelijk in gebruik, omdat het eenvoudig gefreesd en gedraaid kan worden. Er kan ook in het materiaal geboord worden. Het is ook te snijden met een waterstraal of een laserstraal. Dit maakt PP een heel veelzijdig materiaal en dus zeer geschikt voor profielen. Vanwege de hoge chemische bestendigheid wordt PP vaak gebruikt in de industrie, bijvoorbeeld voor opslagtanks, in laboratoriums, en voor de bouw van allerlei soorten apparaten.

Onze PP profielen

Wij hebben een zeer grote voorraad van profielen en kunnen zo’n tweeduizend soorten profielen dus heel snel leveren. Zo hebben we bijvoorbeeld U-profielen, H-profielen, platstrippen, kokerprofielen en nog veel meer. Onze profielen worden gebruikt voor raam- en deurkozijnen, in winkelinrichtingen en in de bouw.

Laat uw PP profielen op maat maken

Zoekt u iets wat niet kant en klaar geleverd kan worden? Wij denken graag met u mee voor de juiste oplossing. We kunnen onze voorraadprofielen bijvoorbeeld nabewerken zodat de profielen precies zijn zoals u wenst. Het is onder andere mogelijk om zelfklevende tape, stickers, beschermfolie, of zelfs uw bedrijfslogo aan te laten brengen op onze profielen. Daarnaast doen we nog veel meer, zoals stansen, voorboren en op maat knippen. Zo heeft u een compleet eindproduct dat helemaal aan uw wensen voldoet. Natuurlijk maken we ook zelf technische profielen. Hiervoor werken we nauw met u samen zodat het product precies wordt zoals u het wilt hebben.

Neem direct contact op
CF kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn LinkedIn CF kunststofprofielen Xing Xing