• Matrijs
  • Technische profielen
  • Voorraad profielen
  • Outdoor profielen

Wat voor profielen u ook zoekt, bij CF kunststofprofielen vindt u ze altijd. Wij kunnen veel profielen leveren uit voorraad. Zo heeft u uw spullen dus altijd op tijd in huis. En zoekt u iets wat niet kant en klaar leverbaar is? Geen probleem. We zetten onze tekenaars graag voor u aan het werk om het perfecte profiel voor u te maken.

Contact opnemen

Wat is PMMA?

Een van de materialen die wij gebruiken om profielen van te maken, is PMMA. Deze afkorting staat voor polymethylmethacrylaat, ook gewoon bekend als acrylaat of onder de merknaam Plexiglas. PMMA is een doorzichtige kunststof die ontzettend helder is. Zelfs helderder dan glas.

Waarom PMMA profielen gebruiken?

PMMA is een heel mooi alternatief voor glas. Het is zeer helder en het is ook nog eens veel steviger dan glas. Het materiaal is ook makkelijk te verwerken. Zo is het te lassen en te lijmen en wanneer het warm wordt, is het makkelijk te vervormen. Een van de grote voordelen van PMMA is dat het zeer goed bestand is tegen alle weersomstandigheden en tegen UV. Het isoleert ook nog eens heel goed. Vanwege deze eigenschappen wordt dit materiaal vaak gebruikt voor serres, trappen en balkons. Het wordt ook gebruikt als veiligheidsglas. Verder is het geschikt om te gebruiken in de levensmiddelenindustrie. De mogelijkheden zijn haast eindeloos.

Koop uw PMMA profielen bij CF kunststofprofielen

Waarom zou u uw profielen bij ons moeten kopen? Dat spreekt haast voor zich. Wij zijn een van de grootste leveranciers op het gebied van profielen. Ons aanbod is heel groot. We hebben alles van U-profielen tot T-profielen tot H-profielen tot platstrippen en nog veel meer dan dit. Veel van wat wij leveren is uit voorraad leverbaar. Maar natuurlijk maken we ook profielen voor u op maat als dat nodig blijkt te zijn.

Neem direct contact op
CF kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn LinkedIn CF kunststofprofielen Xing Xing