• Matrijs
  • Technische profielen
  • Voorraad profielen
  • Outdoor profielen

CF kunststofprofielen is dé plek voor alle soorten profielen. Wij leveren het grootste deel van ons aanbod direct uit voorraad. Altijd snel geleverd dus. Bij ons weet u dus altijd waar u aan toe bent. Bovendien is service voor ons heel belangrijk. We willen alleen het beste voor onze klanten, en daarom gebruiken we ook alleen de beste materialen. En we drinken graag een kopje koffie met onze klanten. Dat maakt ons extra bijzonder.

Contact opnemen

ASA profielen: de voordelen

ASA is een afkorting voor acrylonitril styreen acrylaat. Dit materiaal is ontstaan als een alternatief voor ABS. ASA is namelijk een stuk beter bestand tegen alle weersinvloeden dan ABS. Wat het materiaal ook doorstaat, de kleur en de glans blijven altijd mooi. Het materiaal is transparant maar kan ook gekleurd worden. Het is te gebruiken tot temperaturen van zo’n 105 graden Celsius. Het kan gelast worden, zelfs aan andere kunststoffen, zoals ABS en PMMA.

De ASA profielen in onze voorraad

Onze voorraad van kunststof profielen is erg groot. De profielen worden gemaakt van ASA maar kunnen ook van andere materialen gemaakt worden. Denk hierbij aan PP, PET-G en TPU. De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Helemaal als u bedenkt dat we de profielen ook nog kunnen nabewerken door bijvoorbeeld het voorboren van gaten, door ze te bedrukken of door ze op maat te zagen. En dan maken we ook nog profielen op maat.

Wie is CF kunststofprofielen?

Wij zijn al zo’n vijftig jaar actief in de branche. We hebben dus ontzettend veel kennis in huis over profielen en de verschillende kunststoffen waarvan ze gemaakt kunnen worden. Daarom hebben wij inmiddels zo ontzettend veel ontwerpen. Voor elke situatie leveren wij de beste profielen. Mocht het voorkomen dat u iets zoekt maar het niet kunt vinden, dan maken wij het voor u. Onze tekenaars kunnen u als geen ander helpen bij het maken van een geschikt ontwerp.

Neem direct contact op
CF kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn LinkedIn CF kunststofprofielen Xing Xing