U-profielen

Een U-profiel van kunststof, een praktische bescherming

Ook voor een kunststof U-profiel bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu een gelijkzijdig- of ongelijkzijdig kunststof U-profiel betreft; wij hebben altijd een passende oplossing beschikbaar. Hebben wij het gewenste kunststof U-profiel niet op voorraad? Wij beschikken over een uitstekend team van ontwerpers en programmeurs die u met alle plezier aan de hand nemen om een idee visueel tot leven te brengen. Naast het standaard kunststof U-profiel produceren wij ook speciale wandprofielen die leverbaar zijn in verschillende uitvoeringen.

Toepassingsmogelijkheden van het kunststof U-profiel

Dit veelzijdige profiel wordt gebruikt voor de afwerking van diverse materialen. Zo kunt u denken aan de afwerking van scherpe randen en / of hoeken. Het is een onderhoudsarm product.

Onze operatie

Onze operatie beslaat inmiddels een slordige 21.000 vierkante meter. Dat mag ook wel, want we hebben inmiddels bijna 150 man sterk in dienst, die dagelijks zorg dragen voor een productie die garant staat voor 60 miljoen meter aan hoogwaardige kunststof producten. Al dertig jaar lang zijn wij een begrip op het gebied van kunststof profielen, met afnemers in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Ons kantoor is gevestigd in Gramsbergen, waar onze reis ooit begon. Oorspronkelijk als handelsbedrijf, zijn we uitgegroeid tot het productiebedrijf dat we nu zijn. Uw kunststof U-profiel is dus afkomstig van een organisatie die kunststof ademt, al decennialang.

Onze materialen

Bij CF kunststofprofielen werken wij uitsluitend met de beste materialen. Onze producten worden vervaardigd uit PVC, ABS, PP ASA en TPU. Uiteraard zijn al onze materialen gecertificeerd, om een stukje kwaliteit te kunnen garanderen. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek samengesteld kunststof U-profiel, kunt u vanzelfsprekend contact opnemen. We kunnen dan samen op zoek gaan naar de beste oplossing.

Meer informatie over het kunststof U-profiel?

Bij CF kunststofprofielen geloven wij sterk in het principe dat de klant centraal staat. We staan voor heldere communicatie en duidelijke afspraken. Of u nu op zoek bent naar een kunststof U-profiel of een van onze andere producten; schroom niet om een afspraakje in te plannen en kom eens bij ons langs.

Neem direct contact op
CF Kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]
Goederen ontvangen en uitgeven:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn CF kunststofprofielen Youtube CF kunststofprofielen Facebook