Hoekprofielen

Kunststof hoekprofielen voor verschillende toepassingen 

Kunststof hoekprofielen worden ook wel geopende profielen genoemd, vanwege het feit dat de poten meestal loodrecht op elkaar staan. Over het algemeen zijn er verschillende uitvoeringen in hoekprofielen. Zo kennen we gelijkbenige hoekprofielen, ongelijkbenige hoekprofielen en scherphoekige hoekprofielen. 

Toepassingsmogelijkheden kunststof hoekprofielen

Kunststof hoekprofielen bestrijken een breed scala van toepassingen. Ze kunnen zowel toegepast worden aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van een gebouw. Ze worden onder andere toegepast bij de afwerking van ramen en deuren. Daarnaast kunnen ze bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor bescherming of versterking. Tot slot worden hoekprofielen ook vaak toegepast bij de bouw van trappen. Vooral als het gaat om trappen met een gladde ondergrond zijn deze profielen zeer effectief. Ze kunnen aan beide zijden van de trap bevestigd worden om zo beter behoud van het materiaal te realiseren. Daarnaast zorgen de profielen op deze manier voor meer veiligheid. 

Assortiment kunststof hoekprofielen CF Kunststofprofielen

U vindt in ons assortiment verschillende soorten kunststof hoekprofielen. De profielen staan hierboven voor u uitgelicht. Afhankelijk van het model kunt u ook nog uit verschillende kleuren kiezen. Wanneer u klikt op een bepaald type profiel wordt u automatisch doorgestuurd naar ons volledige assortiment van dit type profiel. U kunt vervolgens gemakkelijk contact met ons opnemen via het contactformulier. Indien u liever wilt bellen is dit uiteraard ook mogelijk. 


Zoekt u een type profiel, maar vindt u het type profiel dat u zoekt niet in ons assortiment? Zoek dan niet verder, maar neem direct contact met ons op. Wij produceren namelijk ook kunststof hoekprofielen op maat. Profielen op maat ontwikkelen is de belangrijkste activiteit van onze onderneming. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor het probleem of het idee dat u in gedachten heeft. Vervolgens produceren we het profiel voor u op maat. 

Wanneer u vragen of een specifieke wens heeft kunt u contact met ons opnemen via mail of telefoon. Ons e-mail adres is: [email protected] Ons telefoonnummer is: +31 (0)524 - 56 17 08.
 

Neem direct contact op
CF Kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]
Goederen ontvangen en uitgeven:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn CF kunststofprofielen Youtube CF kunststofprofielen Facebook