Kamer- / kokerprofielen

Kamer- / kokerprofiel

Een van onze meest populaire producten, met een breed scala aan toepassingen is het kokerprofiel. Met onze 2000 reeds uitgewerkte ontwerpen, is de kans groot dat wij precies hebben wat u zoekt. Zit het gewenste kokerprofiel momenteel niet in ons assortiment? Dan staan onze tekenaars altijd voor u klaar om een oplossing op maat te creëren. Ons kokerprofiel wordt vervaardigd uit hoogwaardig kunststof. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde materialen, om de kwaliteit van onze producten ten alle tijden te kunnen waarborgen.

Het kamer-/ kokerprofiel voor diverse doeleinden

Zo kunt u denken aan de afwerking van kozijnen, maar ook wordt het gebruikt als opvulmateriaal. Wanneer u op zoek bent naar een kokerprofiel, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om kleur, vorm en dikte materiaal. Onze producten worden geproduceerd op basis van PVC, ABS, PP, ASA en TPU. Ons kokerprofiel is stevig en duurzaam en diverse maten leverbaar.

Onze organisatie

Naast ons kokerprofiel, bieden wij bij CF kunststofprofielen diverse kwalitatief hoogstaande producten aan die worden vervaardigd in onze eigen productie. Jaarlijks produceren wij een slordige 60 miljoen meter aan kunststof producten, waarbij we een beroep doen op inmiddels meer dan 140 medewerkers. Aanvankelijk is CF kunststofprofielen gestart als handelsorganisatie, maar al snel hebben we de stap gemaakt naar een eigen productie. Inmiddels beslaat de beslaat onze operatie meer dan 20.000 vierkante meter, die is gelegen op onze prachtige locatie te Gramsbergen.

Meer weten over het Kokerprofiel?

Wanneer u twijfelt over het type materiaal dat u wilt inzetten voor uw klus, stellen wij graag een van onze adviseurs ter beschikking om u hierbij te assisteren. Bij CF kunststofprofielen staan wij dicht bij onze klant, en nemen wij graag de rol aan van sparrings-partner. Wij ontvangen u dan ook graag voor een oriënterend gesprek bij ons op kantoor, om onder het genot van een heerlijke kop koffie de mogelijkheden te verkennen. Belangstelling? Neem contact op met onze binnendienst voor het plannen van een afspraak!

Neem direct contact op
CF Kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]
Goederen ontvangen en uitgeven:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn CF kunststofprofielen Youtube CF kunststofprofielen Facebook