Resysta

In 2014 is CF Kunststofprofielen gestart met de extrusie van het kwaliteitsmateriaal Resysta. Op deze pagina leest u alles over dit rijst composiet materiaal en de vele voordelen.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wat is Resysta?

Resysta is een alternatief voor houtproducten. Het bestaat voor 60% uit rijsthulzen, voor 22% uit steenzout en voor 18% uit minerale oliën. Het product wordt gebruikt voor veel uiteenlopende doeleinden. Dit komt mede door de gemakkelijke bewerkelijkheid van het product. Resysta is namelijk net als hout gemakkelijk te bewerken. CF Kunststofprofielen produceert haar eigen lijn Resysta montageprofielen ten behoeve van schuttingen en bloembakken.

In een zeer kort tijdsbestek hebben wij ons het werken met Resysta-materiaal helemaal eigen gemaakt. Het Resysta tuinsysteem is hier hét voorbeeld van. Het ontwikkelen van klantspecifieke profielen maakt een belangrijk deel uit van onze organisatie. Dit geldt natuurlijk ook voor profielen vervaardigt uit Resysta. Samenwerking is de sleutel als het
gaat om het ontwikkelen van nieuwe producten. Immers, u
weet het beste wat de toepassing en de functie van het profiel
zal zijn. Ons ultra moderne machinepark in combinatie met
kundige medewerkers, staat garant voor uw Resysta
kwaliteitsproduct!

 

Milieu en natuur

Een van de grote voordelen van Resysta is het feit dat het een milieubewust product is. Als vervanger voor hardhout zorgt Resysta voor het behoud van het tropisch regenwoud. Daarnaast is het 100% recyclebaar. Het is dan ook niet voor niets dat dit product is beloond met een speciale duurzaamheidsprijs. 

 

 

 

 

 

Overige voordelen Resysta

Naast het feit dat Resysta een milieubewust product is, biedt het meer voordelen. Het ziet er uit als hout met een luxe uitstraling, maar in tegenstelling tot hout is dit product onderhoudsvriendelijk. De vlies van de rijstkorrel is waterafstotend, waardoor er geen water in het product terecht komt. Dit zorgt er onder andere voor dat het product niet gaat rotten en dat er geen mos of algen op groeien. Tot slot splintert Resysta niet, trekt het niet krom en is het een sterk product.

 

 

 

 

Onze producten

Ook voor onze Resysta producten geldt dat wij door middel van een intensieve samenwerking met onze klanten, een product op maat kunnen realiseren. Immers weet u het best wat de functie en de toepassing van het profiel zal zijn. Schroom daarom niet om met ons contact op te nemen. Graag geven wij dan ook vorm aan uw profiel idee.

 

 

 

 

 

Klik voor meer informatie over de producteigenschappen

Neem direct contact op
CF kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn LinkedIn CF kunststofprofielen Xing Xing