• Matrijs
  • Technische profielen
  • Voorraad profielen
  • Outdoor profielen

Zoekt u profielen van polycarbonaat? Wij hebben alles wat u zoekt op het gebied van profielen van kunststof. Ons assortiment is namelijk ontzettend groot. En bovendien leveren wij naast uitstekende materialen ook uitstekende service. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij al uw vragen. Daarom zijn de lijntjes naar onze klanten bij ons altijd heel kort. Zo kunnen we snel inspelen op uw behoeften.

Contact opnemen

Onze polycarbonaat profielen

Wij hebben een groot aanbod van allerhande profielen. Uiteraard leveren wij profielen van polycarbonaat, maar daarnaast hebben we ook profielen van PP, PMMA, ABS en TPU. U kunt bij ons terecht voor kokerprofielen, hoekprofielen, U-profielen en nog veel meer. Van de kokerprofielen hebben we maar liefst tweeduizend ontwerpen. We hebben dus vast het profiel liggen dat u nodig heeft. Zit dat wat u zoekt niet in ons assortiment? Geen probleem. We maken ook profielen op maat. Onze tekenaars gaan graag samen met u aan de slag om het perfecte profiel te ontwerpen voor u. We werken alleen met de beste materialen en leveren dus uitstekende kwaliteit.

De voordelen van polycarbonaat profielen

Polycarbonaat is een ontzettend hard materiaal. Het kan tegen hoge temperaturen, wat niet geldt voor veel andere soorten kunststoffen. Daarom wordt het materiaal veel gebruikt in de bouw, voor bijvoorbeeld bouwmaterialen maar ook voor veiligheidsbrillen en -helmen. Het materiaal kan heel goed tegen de weersinvloeden en is daarom goed buiten te gebruiken. Daarom is het heel gewild voor bijvoorbeeld kozijnen.

CF kunststofprofielen: innovatie en samenwerking

Bij CF kunststofprofielen willen we altijd blijven innoveren. Zo bewegen we mee met de wensen van de markt. Mede hierdoor zijn wij de afgelopen dertig jaar uitgegroeid tot een grote speler op de markt. We hebben de afgelopen jaren dus al bewezen dat wij de perfecte oplossingen kunnen bieden voor al uw wensen. Wilt u de mogelijkheden bespreken? U bent altijd welkom op ons kantoor.

Neem direct contact op
CF kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn LinkedIn CF kunststofprofielen Xing Xing