• Matrijs
  • Technische profielen
  • Voorraad profielen
  • Outdoor profielen

Bij CF kunststofprofielen hebben we zo veel profielen dat we eigenlijk gewoon alles hebben wat u nodig heeft, of u nou een H-profiel, T-profiel, hoekprofiel, of iets anders zoekt. Heeft u displayprofielen, platstrippen, of gevelbekledingsprofielen nodig? Wij hebben het allemaal. Zit wat u zoekt niet in ons assortiment? Dan maken we het gewoon voor u. Onze tekenaars hebben ruime ervaring in het ontwerpen van profielen op maat.

Contact opnemen

PET-G profielen: wat is het?

De betekenis van PET-G is een hele mond vol: polyethyleentereftalaatglycol. Het materiaal is transparant en heel stevig. Het is zelfs harder dan PMMA (acrylaat). Alleen polycarbonaat is nog harder. PET-G is minder ontvlambaar dan PMMA en polycarbonaat. Het materiaal is namelijk zelfdovend. Het is ook beter bestand tegen chemische stoffen.

Wat zijn de voordelen van PET-G profielen?

PET-G is een heel veelzijdig materiaal en is makkelijk te bewerken. Het kan namelijk gelast en gelijmd worden en het is te snijden met laser of met water. Het is buigzaam als het warm wordt gemaakt en het kan ook koud gezet worden. Omdat dit materiaal zo veelzijdig is, wordt het voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Vanwege de hardheid is het heel geschikt voor beschermkappen, als beveiligingsglas en voor abri’s. Het is ook te gebruiken in de levensmiddelenindustrie. Het materiaal is makkelijk te bedrukken, dus wij kunnen deze profielen ook leveren met tekst of bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo.

De service van CF kunststofprofielen

Service naar onze klanten is voor ons heel belangrijk. We denken graag met u mee. Daarom maken wij ook profielen op maat. U kunt dus voor alle soorten en maten profielen bij ons terecht. Onze tekenaars gaan graag samen met u aan de slag om het perfecte profiel voor u te ontwerpen. Daarbij komt ook nog dat we graag nauw contact hebben met onze klanten. U mag altijd bij ons langskomen om te kijken wat er zoal mogelijk is. Door onze korte lijntjes kunnen wij snel reageren op uw vraag.

Neem direct contact op
CF kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn LinkedIn CF kunststofprofielen Xing Xing