Led profielenLed profielen

LED verlichting is al enige tijd niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. LED verlichting verslaat ruimschoots de oude halogeen lampen qua verbruik en lichtsterkte en is daarmee een uiterst duurzame en kosten efficiënte licht oplossing. LED verlichtingen als licht bron wordt toegepast in verschillende branches zoals bijvoorbeeld in de tuinbouw, utiliteitsbouw en in de stallenbouw. CF kunststofprofielen vervaardigd al vele jaren LED profielen voor verschillende toepassingen en branches.

 

 

 

Toepassing LED profielenToepassing led profielen

LED profielen dienen in eerste instantie als afdichting en behuizing van LED verlichting. CF kunststofprofielen vervaardigd kunststof LED profielen vanuit polycarbonaat granulaat en PMMA. Polycarbonaat en PMMA hebben als eigenschap dat het zeer slagvast is en het heeft ook een grote variatie in diffuusheid en helderheid en daardoor zeer geschikt voor toepassing in combinatie met LED verlichting. Ook is polycarbonaat als LED profiel ongevoelig voor weersinvloeden zoals warmte, kou en UV straling, en daarom worden LED profielen veel toegepast in het buitenbereik.

 

 

 

Polycarbonaatpolycarbonaat profiel

Polycarbonaat is een zeer geschikt alternatief voor bijvoorbeeld aluminium afdichting of afdichting vanuit glas. Het is 250 x sterker en slagvaster dan glas en daarmee praktisch onbreekbaar.

Verder is het ook brandvertragend en dus een zeer veilige oplossing voor bijvoorbeeld LED profiel panelen op kantoor.

 

 

 

 

 

LED profielen productieproductie led profiel

Het proces begint bij het produceren van een matrijs, deze maken wij klantspecifiek en volledig in eigen beheer. Deze matrijs is de basis van het profiel waarbij polycarbonaat granulaat wordt geëxtrudeerd tot het LED profiel. Met onze eigen matrijzenmakerij en onze 38 extrusie lijnen zijn we in staat om al binnen 5 weken uw klantspecifieke matrijs te vervaardigen. Het eventueel nabewerken wordt ook volledig in eigen beheer verzorgd net zoals het op voorraad houden van de kunststof profielen. Vanaf uw profiel vraagstuk tot de werkelijk toepassing van uw LED profiel is CF kunststofprofielen uw ideale productiepartner.

Heeft u een vraagstuk over uw profiel? Neem contact met ons op

Neem direct contact op
CF kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]
Goederen ontvangen en uitgeven:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn CF kunststofprofielen Youtube CF kunststofprofielen Facebook