+31 (0)524 - 56 17 08 [email protected]

Gevelbekledingsprofielen

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaande afwerking van uw gevels? Bij CF kunststofprofielen leveren wij gevelbekledingsprofielen in alle soorten en maten. Kies zelf uw afwerking op basis van een van de 2000 vooraf ontworpen programma’s, of ga om tafel met een van onze tekenaars om uw persoonlijke ideeën visueel tot leven te laten komen. Onze gevelbekledingsprofielen zijn verkrijgbaar in onder andere een h-profiel, t-profiel of f-profiel. Ook voor hoeken bieden wij verscheidene gevelbekledingsprofielen, leverbaar in de meest uiteenlopende maatvoeringen.

Onze historie

CF kunststofprofielen is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de markt. Dit hebben wij te danken aan een duidelijke visie onderbouwd met een aantal kernwaardes die in al die jaren ten alle tijden zijn gewaarborgd. Zo vinden wij betrouwbaarheid een van de belangrijkste gegevens bij het onderhouden van een langdurige handelsrelatie. Dit geldt zowel voor de kwaliteit van de producten, als de afspraken die u maakt met betrekking tot bijvoorbeeld de levering van goederen. Ook vinden wij het cruciaal om mee te denken met de klant. In al die jaren hebben we behoorlijk wat kennis opgebouwd, maar dit betekent niet dat de klant niet gehoord moet worden. Wij zien in dat opzicht onze klanten als partners en gaan graag tezamen op zoek naar de beste oplossing.

Gevelbekledingsprofielen

Onze gevelbekledingsprofielen zijn leverbaar in diverse kleuren, maatvoeringen en afwerkingen. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen voorzien van de benodigde certificeringen. Zo kunnen wij onze gevelbekledingsprofielen van een hoge kwaliteitsstandaard voorzien. Naast gevelbekledingsprofielen bieden wij een breed scala aan andere kunststof profielen aan, waarvan u een greep kunt terugvinden op onze website.

Gevelbekledingsprofielen maatwerk

Met onze grote database aan bestaande ontwerpen is de kans groot dat wij reeds beschikken over een passende oplossing voor uw probleem. Wanneer dit echter niet het geval is, kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met onze binnendienst. We horen graag van u!

Neem direct contact op
CF Kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]