Gevelbekledingsprofielen

Innovatieve bekledingsprofielen gemaakt van hoogwaardig kunststof

Om plafonds, wanden en overgangen af te werken, worden bij voorkeur bekledingsprofielen gebruikt, want deze zijn eenvoudig te monteren en bieden optisch een strakke afwerking. CF Kunststofprofielen biedt een uitgebreid gamma van praktische bekledingsprofielen in de meest uiteenlopende diktes en lengtes. We kunnen deze hoogwaardige kunststof panelen in verschillende varianten leveren, want naast een grote eigen voorraad leveren we ook speciaal profielen geheel op uw wensen ontworpen, die we in onze eigen gereedschapsmakerij speciaal voor u ontwikkelen. Het maakt niet uit of het hierbij om een vulprofiel, een U-profiel, een F-profiel of een hoekprofiel gaat, bij ons vindt u de passende oplossing. Dankzij onze grote voorraad kunnen we niet alleen snel maar ook in grotere aantallen leveren.

Bekledingsprofielen zijn geheel warmte isolerend en snel te monteren

Naast optische voordelen, bieden kunststof bekledingsprofielen nog een ander voordeel, want ze zijn warmte isolerend en gemakkelijk te onderhouden. Dankzij de zeer gladde oppervlakte zijn ze makkelijk te reinigen en daardoor goed schoon te houden, wat het onderhoud erg vergemakkelijkt. De bekledingsprofielen zijn daarnaast makkelijk te monteren en beschikken over een zeer precieze maatnauwkeurigheid, wat het werken met kunststof panelen extra makkelijk maakt. Het maakt niet uit of het hierbij om een vulprofiel, een U-profiel, een F-profiel of een hoekprofiel gaat, bij ons vindt u zeker de passende oplossing. Daardoor wordt de verwerking van de kunststof profielen kinderspel. Verder zijn onze bekledingsprofielen 100 % recyclebaar en daarmee zeer milieu vriendelijk.

Gevelbekledingsprofielen

Onze gevelbekledingsprofielen zijn leverbaar in diverse kleuren, maatvoeringen en afwerkingen. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen voorzien van de benodigde certificeringen. Zo kunnen wij onze gevelbekledingsprofielen van een hoge kwaliteitsstandaard voorzien. Naast gevelbekledingsprofielen bieden wij een breed scala aan andere kunststof profielen aan, waarvan u een greep kunt terugvinden op onze website.

Gevelbekledingsprofielen maatwerk

Met onze grote database aan bestaande ontwerpen is de kans groot dat wij reeds beschikken over een passende oplossing voor uw probleem. Wanneer dit echter niet het geval is, kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met onze binnendienst. We horen graag van u!

Onze historie

CF kunststofprofielen is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de markt. Dit hebben wij te danken aan een duidelijke visie onderbouwd met een aantal kernwaardes die in al die jaren ten alle tijden zijn gewaarborgd. Zo vinden wij betrouwbaarheid een van de belangrijkste gegevens bij het onderhouden van een langdurige handelsrelatie. Dit geldt zowel voor de kwaliteit van de producten, als de afspraken die u maakt met betrekking tot bijvoorbeeld de levering van goederen. Ook vinden wij het cruciaal om mee te denken met de klant. In al die jaren hebben we behoorlijk wat kennis opgebouwd, maar dit betekent niet dat de klant niet gehoord moet worden. Wij zien in dat opzicht onze klanten als partners en gaan graag tezamen op zoek naar de beste oplossing.

 

Neem direct contact op
CF Kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]
Goederen ontvangen en uitgeven:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn CF kunststofprofielen Youtube CF kunststofprofielen Facebook