H-profielen

H-profiel van kunststof, een perfecte verbinder

Wij hebben een breed assortiment aan kunststof profielen op voorraad, in diverse uitvoeringen. Hierbij kunt u denken aan stoelprofielen, ophangbeugels en andere varianten. Het kunststof H-profiel is leverbaar in iedere denkbare maatvoering, waarbij specifieke maatwerk-wensen van de klant tot de mogelijkheden behoren. Onze top-of-the-line machines beschikken over een slordige 2000 verschillende ontwerpen, een aantal dat dankzij specifieke klantbehoeftes nog steeds groeiende is.

Toepassingsmogelijkheden H-profiel

Dit profiel wordt toepast in verschillende branches en voor diverse mogelijkheden. Het profiel is uitermate geschikt voor het koppelen van verschillende soorten (plaat)materialen. Het kunststof H-profiel van CF kunststofprofielen wordt vervaardigd uit PVC, ABS, PP, PMMA, ASA en TPU. Het betreft bij ons altijd gecertificeerde materialen, die zowel sterk als duurzaam zijn. Het kunststof H-profiel is inzetbaar voor verschillende klussen, waarbij wij graag als adviseur dienen met betrekking tot de beste toepassing. Naast het kunststof H-profiel zelf, leveren wij ook materiaal dat hierbij in sommige gevallen benodigd is. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan koppelstukjes.

Meer informatie over het kunststof H-profiel?

Voor meer informatie omtrent het kunststof H-profiel of een van onze andere producten, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Uiteraard kunt u ook een afspraak inplannen bij ons op kantoor, om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden in kaart te brengen. Wij staan u graag te woord!

De specialist in kunststofprofielen

In de afgelopen 3 decennia is CF kunststofprofielen uitgegroeid tot een begrip op het gebied van kunststofprofielen. Wij maken louter gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen, en werken met de nieuwste apparatuur om toonaangevend te kunnen blijven in de markt. Wij houden de ontwikkelingen in de branche nauwlettend in de gaten, om innovatief te kunnen blijven. Gestart als een kleine handelsmaatschappij, maar inmiddels uitgegroeid tot een productie die verantwoordelijk is voor een slordige 60 miljoen meter aan hoogwaardige kunststofprofielen. Met 140 medewerkers die zich dagelijks inzetten in ons inmiddels 20.000 vierkante meter beslaande pand, zijn wij in staat om een groot portfolio aan tevreden vaste klanten te bedienen.

 

Neem direct contact op
CF Kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]
Goederen ontvangen en uitgeven:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn CF kunststofprofielen Youtube CF kunststofprofielen Facebook