T-profielen

Een T-profiel uit kunststof, de ideale naadafwerking

Ons kunststof T-profiel is vervaardigd uit kwalitatief uitstekend materiaal, op basis van PVC, ABS of diverse andere materialen. Ons kunststof T-profiel is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we naast het standaard T-profiel, ook een uitvoering met holkamers of schroefgaten beschikbaar. Ook leveren we het kunststof T-profiel met enkele of dubbele gripveer.

Toepassingsmogelijkheden T-profiel

Dit profiel is wordt voor diverse toepassingen gebruikt. Het profiel is voornamelijk geschikt voor de afwerking van diverse materialen. Ons kunststof T-profiel is leverbaar in diverse lengte en breedte-maten. Alle uitvoeringen zijn te bestellen in diverse kleuren en afwerkingen. Wanneer u advies wilt inwinnen met betrekking tot het meest geschikte materiaal kunt u hiervoor schakelen met een van onze medewerkers. Zij kunnen u precies vertellen wat de beste oplossing is voor uw klus.

Meer informatie over het kunststof T-profiel?

Bij CF kunststofprofielen geldt het credo; de klant staat altijd centraal. Wij zien onszelf naast leverancier ook als partner en zoeken graag met de klant naar de meest passende oplossing. Wanneer een bepaald product niet in ons standaard assortiment zit, bestaan er altijd mogelijkheden om een oplossing op maat te creëren. Hiervoor stellen we dan ook graag een van onze adviseurs ter beschikking.

Vanuit hartje Gramsbergen

Onze inmiddels gigantische organisatie is een kleine 30 jaar geleden gestart als handelsmaatschappij. The art of being a middle-man. In 1990 hebben we echter de samenwerking opgezocht met een andere organisatie om een eigen productie op te tuigen. Inmiddels zijn we een drietal decennia verder en zijn we gehuisvest in een pand van meer dan 20.000 vierkante meter. Onze 140 trouwe medewerkers dragen dagelijks zorg voor een geoliede machine, die jaarlijks zo’n 60 miljoen meter profielen produceert. Hoewel we nog steeds onze operatie runnen vanuit Gramsbergen, is onze afzetmarkt inmiddels internationaal. We bedienen vaste klanten in onder andere Duitsland, Luxemburg en België.

Neem direct contact op
CF Kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]
Goederen ontvangen en uitgeven:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn CF kunststofprofielen Youtube CF kunststofprofielen Facebook