Scanner- / displayprofielen

Prijskaarthouder, scannerprofiel of etikethouder

Ons kunststof scannerprofiel worden al sinds jaar en dag gebruikt door retailers in de meest uiteenlopende branches. Het scannerprofiel kent verschillende toepassingen, waarbij de meest vanzelfsprekende prijskaartrails voor producten is. Een scannerprofiel is een transparante kunststof strip die tijdens de productie worden gevormd, om enerzijds eenvoudig een kaartje tussen te kunnen klemmen zonder daarbij stevigheid te verliezen.

Het scannerprofiel

Ons kwalitatief hoogstaande scannerprofiel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Naast de prijskaartrails en andere schap-profielen produceren wij posterprofielen en diverse ophangclips, beschikbaar in verschillende kleuren en maten. We maken gebruik van de meest recente software waarin wij door de jaren heen meer dan 2000 verschillende profielen hebben ontwikkeld. We beschikken over bekwame tekenaars/programmeurs die de wens van de klant visueel in kaart kunnen brengen. Zo zijn wij altijd in staat de klant een oplossing op maat te bieden.

Het scannerprofiel beschikbaar in diverse materialen

Dit profiel is beschikbaar in verscheidene materialen. Wij werken in onze productie uitsluitend met hoogstaande kunststoffen, waaronder PVC, ABS, PP en PMMA. Naast een hoge kwaliteitstandaard, hebben wij effectieve communicatie en klantgerichtheid binnen onze organisatie centraal staan. Op deze manier zijn wij in staat aan een gesteld verwachtingspatroon te voldoen en snelle en betrouwbare levertijden te waarborgen.

Meer weten ons scannerprofiel?

Voor meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot ons scannerprofiel of een van onze andere producten, kunt u contact opnemen met onze binnendienst. Wij vertellen u graag meer!

De oorsprong van onze producten

Al sinds eind jaren tachtig zijn wij een toonaangevend Nederlands bedrijf op het gebied van kunststofprofielen. Door de jaren heen hebben wij de ontwikkelingen altijd nauwlettend in de gaten gehouden. Consequent wisten wij op het juiste moment te innoveren, waardoor we zijn uitgegroeid tot het gerenommeerde productiebedrijf dat we nu zijn. Inmiddels bedienen wij met onze c.a. 140 trouwe medewerkers een indrukwekkend portfolio aan bedrijven, waarvoor wij jaarlijks bijna 60 miljoen meter kunststof produceren.

Neem direct contact op
CF Kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]
Goederen ontvangen en uitgeven:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn CF kunststofprofielen Youtube CF kunststofprofielen Facebook