Diverse profielen

Uw specialist in technische profielen

Het ontwikkelen van klantspecifieke profielen maakt een belangrijk deel uit van onze organisatie. Samenwerking is de sleutel als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe producten. Immers, u weet het beste wat de toepassing en de functie van het profiel zal zijn.

Jarenlange ervaring

Wij bieden u meer dan 50 jaar ervaring in de productie van technische profielen, zowel in hard en zacht kunststof, maar ook als co- en tri-extrusie. Graag helpen wij u met de juiste materiaalkeuze, modellering of nabewerking van het profiel.

Branches waarin wij opereren

CF kunststofprofielen biedt klantspecifieke oplossingen in verschillende sectoren voor uiteenlopende toepassingen. Zo ontwikkelen we onder andere kunststof profielen voor de bouwnijverheid, retail en industrie. Dit zijn echter niet de enige branches waarin we actief zijn. Wij maken gebruik van onze eigen matrijzenmakerij en daarom zijn we heel flexibel. Als u op zoek bent naar klantspecifieke kunststof profielen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u helpen bij het vinden van de juiste oplossing! Voor meer informatie op het gebied van speciale profielen neem contact op met ons verkoopteam.

Neem direct contact op
CF Kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]
Goederen ontvangen en uitgeven:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn CF kunststofprofielen Youtube CF kunststofprofielen Facebook