• Matrijs
  • Technische profielen
  • Voorraad profielen
  • Outdoor profielen

PVC Profielen

PVC profielen van CF Kunststofprofielen – Groot assortiment en een eerlijke prijs. 

Bij CF Kunststofprofielen hebben we een assortiment van verschillende soorten en maten PVC profielen. In ons assortiment vindt u meer dan 1500 verschillende soorten PVC profielen. Onze PVC profielen worden onder andere gebruikt in de bouw, industrie en in de retail sector. Heeft een PVC profielen nodig, maar kunt u het juiste profiel niet in ons assortiment vinden? Neem dan contact met ons op! Wij maken namelijk gebruik van een eigen matrijzenmakerij en kunnen daarom uw specifieke wens bijna altijd uitvoeren. U legt een idee aan ons voor en wij ontwikkelen aan de hand van dit idee het juiste profiel op maat!

Contact opnemen

Waarvoor gebruikt men PVC profielen?

PVC profielen kunnen voor heel veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Het voordeel van PVC is bijvoorbeeld is dat het minder fossiele brandstoffen verbruikt. Het product bestaat namelijk voornamelijk uit zout. Het is dus een milieu bewust product. Daarnaast is PVC goedkoop en gemakkelijk te bewerken. Het wordt dan ook veel in de automobielindustrie gebruikt en in allerlei takken van de industrie.

Verschillende soorten PVC profielen

Eerder gaven we al aan een groot assortiment PVC profielen te hebben, maar welke soorten hebben we nu eigenlijk in huis? Ons assortiment bevat: Hoekprofielen, U-profielen, H-profielen, T-profielen, ventilatieprofielen, kokerprofielen, platstrippen en nog veel meer. Al deze PVC profielen zijn weer onderverdeeld in verschillende typen. Wilt u een compleet overzicht? Bekijkt u dan onze catalogus via de banner bovenaan deze pagina. 

Wilt u liever direct contact opnemen met ons, omdat u bijvoorbeeld een idee wilt uitwerken? Dan kan dat via ons e-mailadres of telefonisch. Hieronder hebben we onze contactgegevens voor u op een rijtje gezet, zodat u gemakkelijk contact kan opnemen met ons. 

E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0)524 - 56 17 08

Neem direct contact op
CF kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn LinkedIn CF kunststofprofielen Xing Xing