• 21.000 m2 productie- en voorraadhallen
  • 38 moderne extrusielijnen
  • Eigen volwaardig matrijsmakerij
  • Productie 60 miljoen meter per jaar

Gereedschap & Onderhoud medewerker

Als Gereedschap & Onderhoud medewerker ben je een collega die niet alleen passie heeft voor techniek, maar die ook begrijpt hoe essentieel nauwkeurig onderhouden gereedschap is voor een succesvolle bedrijfsvoering.
Jouw werkzaamheden vinden plaats in dagdienst, op basis van 40 uur per week. Werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:30 - 16:30 uur. 

Wat breng je mee? 

  • Netheid: Je hebt een oog voor orde en netheid en een faciliterende instelling die ons productieteam in staat stelt om te excelleren.

  • Handigheid: Jouw handen zijn jouw beste gereedschap. Ze kennen de kneepjes van het vak als het gaat om het onderhouden en repareren van technisch gereedschap.

  • Technisch inzicht: Een goede Gereedschap & Onderhoud medewerker kijkt voorbij de oppervlakte. Jouw inzicht stelt je in staat om de technische staat van gereedschappen te beoordelen en te anticiperen op problemen voordat ze ontstaan: jij kunt effectieve oplossingen bieden. 

  • Een goed oog: Je hebt niet alleen oog voor detail, maar ook voor de kleine dingen die ertoe doen. Je streeft ernaar om elk stuk gereedschap in optimale conditie te houden, wat bijdraagt aan de vlekkeloze operatie van onze productielijn. Als Gereedschap & Onderhoud medewerker ben je een collega die niet alleen passie heeft voor techniek, maar die ook begrijpt hoe essentieel nauwkeurig onderhouden gereedschap is voor een succesvolle bedrijfsvoering. 

Wat zijn de verdiensten?

Afhankelijk van ervaring en leeftijd worden de verdiensten op maximaal € 3.500 per maand ingeschaald, op basis van een fulltime dienstverband. Je komt in een klein team te werken, je hebt korte lijnen naar jouw collega’s. Dit biedt je de kans tot eigen inbreng en het verder uitbouwen van het vooruitschrijdend inzicht in combinatie met technisch vernuft op deze afdeling.


Solliciteren?


Solliciteren kun je doen via [email protected]. Je stuurt jouw C.V. en een motivatiebrief t.a.v. Irene Kamerbeek, HR Manager. Of je komt gezellig een kop koffie drinken en dan nemen we samen op een laagdrempelige manier alle ins en outs van deze vacature door. Bel om een afspraak te maken met 0524-561708.

De kunst van perfectie
Van klantspecifieke profielen tot standaard profielen uit voorraad.
Vanaf uw vraagstuk tot het op voorraad houden, beheren en leveren van het profiel, wij doen het.