• Matrijs
  • Technische profielen
  • Voorraad profielen
  • Outdoor profielen

Zoekt u geschikte profielen? Dan is TPU een heel goed materiaal. Het is ontzettend veelzijdig en heeft veel voordelen. Wij hebben een zeer groot aanbod in profielen van TPU. Daarnaast hebben we ook profielen van andere materialen, zoals PP, PMMA of ABS. Kijk dus een rond op onze website voor ons aanbod.

Contact opnemen

Het gebruik van TPU profielen

TPU staat voor thermoplastisch polyurethaan. Het is een zeer stevig kunststof dat enige flexibiliteit heeft. Het is vergelijkbaar met rubber of siliconen. Het is zeer goed bestand tegen vetten en is bij lage temperaturen nog steeds flexibel. Het is zeer slijtvast TPU wordt vooral gebruikt voor auto’s. Hierbij kunt u denken aan aandrijfriemen en afdichtringen. Het is ook een veelgebruikt materiaal voor telefoonhoesjes, schoenzolen, en ommanteling voor kabels. Kortom, een heel veelzijdig materiaal dat ook voor profielen heel geschikt is. Het is namelijk makkelijk te bewerken en heeft een lange levensduur.

TPU profielen van de beste kwaliteit

Wij leveren alleen de beste producten. Daarom gebruiken we ook alleen de beste materialen. U kunt er bij ons dus op vertrouwen dat de profielen van hoge kwaliteit zijn. We gebruiken verschillende soorten kunststof voor onze profielen. We stemmen dit uiteraard perfect af op uw wensen zodat u een mooi eindproduct heeft.

CF kunststofprofielen: unieke service

Service is voor ons van groot belang. We hebben dan ook altijd nauw contact met onze klanten. Zo kunnen we immers de beste producten leveren. Of het nu maatwerk is, of levering uit voorraad, we helpen u graag. Onze medewerkers zijn zeer deskundig en denken met u mee om zo tot de beste oplossingen te komen. Kijk eens rond op de website of neem contact met ons op. We drinken graag eens een kop koffie met u om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons om een afspraak te maken.

Neem direct contact op
CF kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]

Volg ons via:
CF kunststofprofielen LinkedIn LinkedIn CF kunststofprofielen Xing Xing