klantspecifieke profielen

matrijzen

matrijzen klantspecifieke profielen

Uw specialist in klantspecifieke profielen

Het ontwikkelen van klantspecifieke profielen maakt een belangrijk deel uit van onze organisatie. Samenwerking is de sleutel als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe producten. Immers, u weet het beste wat de toepassing en de functie van het profiel zal zijn. 

Wij bieden u meer dan 50 jaar ervaring in de productie van technische profielen, zowel in harde en zachte kunststof, maar ook als co- en tri-extrusie. Graag helpen wij u met de juiste materiaalkeuze, modellering of nabewerking van het profiel.  
 

Eigen gereedschapmakerij met snelle levertijden van 4-5 weken

In het constructiebureau wordt met behulp van de nieuwste CAD-CAM systemen (SolidWorks) werktekeningen en programmatuur gemaakt voor de gereedschapmakerij. In deze uitstekend geoutilleerde gereedschapmakerij wordt door specialisten met behulp van
moderne CNC-gestuurde machines hoogwaardige matrijzen en kalibers vervaardigd. Ervaring en vakmanschap bepalen in hoge mate de kwaliteit van uw kunststof profiel. Na uw goedkeuring kan de echte productie starten. 

Voor meer informatie, neem contact op met onze verkoopafdeling.

Van kunststof profiel naar compleet eindproduct

Ons ultra moderne machinepark in combinatie met kundige medewerkers, staat garant voor kwaliteitsproducten en een concurrerende prijsstelling. De huidige markt vraagt steeds meer om een compleet product dat inzetbaar is voor de montage en/of afwerking. Wij beschikken daarom ook over diverse mogelijkheden om het basis kunststof profiel op te waarderen d.m.v. een specifieke nabewerking.

Enkele voorbeelden : op maat zagen of knippen ; aanbrengen van diverse zelfklevende tape ; barcodestickers aanbrengen ; boorgaten ; stansen ; ommantelen met renolitfolie of hotstampfolie ; beschermfolie aanbrengen ; opdrukken van tekst of bedrijfslogo.