• Matrijs
  • Technische profielen
  • Voorraad profielen
  • Outdoor profielen

“De balans tussen werk en privé staat hier echt centraal”

Geplaatst op 04 juli 2019.

Aldus Frank Kompagne, werkvoorbereider en ruim 9 jaar werkzaam bij CF kunststofprofielen.

De mogelijkheid om te sporten bij CF onder begeleiding van een fysiotherapeut

Frank Kompagne: “Ik zelf heb al jaren last van chronische rugklachten, CF kunststofprofielen bood me de kans om 2 wekelijks een bezoek te brengen aan een fysiotherapeut en om onbeperkt te sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Ik sport via CF kunststofprofielen om mijn rug in conditie te houden. Maar als je gewoon gezond bent en geen klachten hebt kan je er ook gewoon terecht, hoe vaak je maar wilt.”

“Vanuit CF kunststofprofielen krijgen we alle mogelijkheid om te sporten. Alle faciliteiten en mogelijkheden worden ons hier kosteloos aangeboden”.  

Wekelijks bezoek van de Bedrijfsarts

Frank Kompagne: “We krijgen daarnaast wekelijks bezoek van een bedrijfsarts, dat is vrij uniek en zorgt ervoor dat we snel terecht kunnen met eventuele klachten. Ook krijgen alle ruim 170 collega’s 3 jaarlijks een fitheid test aangeboden, op die manier weet iedereen hoe het gesteld is met de gezondheid en dat stimuleert om meer te gaan bewegen of gezonder te eten.”

 Privé omstandigheden gaan waar nodig voor

“Typerend voor CF kunststofprofielen is dat wanneer er hier collega’s door privé omstandigheden minder kunnen werken, er altijd een vangnet wordt geboden. Gezondheid en gezin gaan wanneer nodig op dat moment gewoon voor. Dat vind ik heel mooi om te zien”

Meer weten over werken bij CF? [email protected] of +31 (0)524 -56 17 08

Neem direct contact op
CF kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]

Volg ons via: CF kunststofprofielen LinkedIn LinkedIn