+31 (0)524 - 56 17 08 [email protected]

GEZOCHT: ALLROUND GEREEDSCHAPMAKER (voltijds 2-ploegendienst)

Geplaatst op 27 september 2018.


Heb jij ervaring als metaalbewerker en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen een groeiende organisatie? Wil je graag deel uitmaken van een team wat beschikking heeft over ultra moderne machines? Dan zoeken wij jou!

Onze gereedschapmakerij is een essentieel onderdeel van onze organisatie. Je komt in een afwisselende functie terecht waar je met verschillende metaalbewerkingsmachines in aanraking komt.
Onze medewerkers hebben de beschikking over een technisch hoogwaardig machinepark met ultra moderne CNC metaal bewerkingsmachines ( 5-assige Hermle freesmachines, draad en zink erodeermachines).

 • Je vindt het uitdagend om met behulp van onze ultra moderne machines, matrijzen en kalibreerunits te vervaardigen voor onze volcontinue profiel extrusie productieafdeling. Ook ben je verantwoordelijk voor de revisie en montage van extrusie matrijzen en kalibreerunits
 • Je draagt bij aan het dienstverlenend karakter van onze gereedschapmakerij waar kwaliteit boven kwantiteit staat
 • Je onderhoudt korte communicatielijnen met de constructeurs/programmeurs
 • Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de gereedschappen. Met daarbij de verantwoordelijkheid voor het bedienen van jouw machines en de controle op kwaliteit en maatvoering

 

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

 • Een technische achtergrond (MBO-3/4 niveau) of aantoonbare werkervaring als CNC metaal bewerker
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je hebt een proactieve houding, werkt nauwkeurig en je bent in staat om zowel zelfstandig, als in teamverband te werken
 • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in een 2-ploegen systeem te werken
 • Je woont op maximaal 45 minuten reistijd van onze locatie in Gramsbergen
 • Ervaring met besturingssystemen, bij voorkeur Heidenhain en Fanuc
 • Je bent bereid om jezelf verder te ontwikkelen

 

WAT WIJ BIEDEN

Wij bieden je een voltijds baan met uitzicht op een vast dienstverband in een uitdagende en dynamische functie binnen een innovatieve en groeiende organisatie waarin je zelfstandig kunt werken. Voor mensen met een hoge dosis energie en inzet is CF kunststofprofielen in Gramsbergen de perfecte plek om een succesvolle carrière op te bouwen. Bovendien bieden wij goede arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie.

Heb jij interesse om ons gereedschapmakerij team te komen versterken, stuur dan je CV + korte motivatie binnen 14 dagen toe op het volgende mailadres; [email protected] t.a.v. de heer J.W.Tromp.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer G. Kamphuis op telefoonnummer; 0524-561708.

Neem direct contact op
CF Kunststofprofielen
Doorbraakweg 45
7783 DC Gramsbergen
+31 (0)524 - 56 17 08
[email protected]